CATERING

Kyokai zapewnia odwiedzającym możliwość skosztowania sushi w lokalu lub na wynos a także opcję zamówienia cateringu na terenie Poznania i pozostałych części Wielkopolski.

Catering na imprezy prywatne takie jak chrzciny, komunie, wesela, wieczory kawalerskie i panieńskie, przyjęcia urodzinowe i imieninowe, na imprezy biznesowe np. lunche, imprezy integracyjne, bankiety a nawet imprezy sportowe, profesjonalne pokazy sushi masterów, szkolenia i warsztaty z przyrządzania sushi

CATERING

Kyokai zapewnia odwiedzającym możliwość skosztowania sushi
w lokalu lub nawynos a także opcję zamówienia cateringu na
terenie Poznania i pozostałych części Wielkopolski.

Co oferujemy?

• Wysokiej jakości sushi oraz dania kuchni japońskiej przygotowane przez profesjonalistów, wykorzystujących najlepsze produkty.
  • Catering na imprezy prywatne takie jak chrzciny, komunie, wesela, wieczory kawalerskie i panieńskie, przyjęcia urodzinowe i imieninowe, na imprezy biznesowe np. lunche, imprezy integracyjne, bankiety a nawet imprezy sportowe
  • Profesjonalne pokazy sushi masterów
  • Szkoleni i warsztaty z przyrządzania sushi
  • Fachową obsługę, która zadba nie tylko o dostarczenie zamawianych dań na czas, ale także o ich odpowiednią formę, zgodnie z założeniem kuchni japońskiej, że jedzenie ma cieszyć zarówno podniebienie, jak i oko.