scroll

1. DANE OSOBOWE:

Dane osobowe przekazywane przez Użytkowników wykorzystywane są przez firmę KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk z siedzibą w Poznaniu, NIP: 7772767188 zgodnie z celami dla jakich je udostępniono oraz są uzyskiwane, wykorzystywane oraz przetwarzane zgodnie z obowiązującym prawem, w tym w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2015 r., poz. 2135).

Firma KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk z siedzibą w Poznaniu jest administratorem danych osobowych w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2015 r., poz. 2135).

Dane osobowe takie jak: imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz adres poczty elektronicznej gromadzone są przez administratora poprzez dobrowolne ich przekazanie przez Użytkownika za pośrednictwem formularza elektronicznego w zakładce „Newsletter”.

Udostępniane dane osobowe są niewidoczne dla osób trzecich oraz nie są przekazywane  osobom trzecim.

Każdy Użytkownik ma prawo do zmiany podanych danych osobowych lub żądania zaprzestania ich przetwarzania – w każdym czasie. W tym celu powinien się skontaktować z administratorem danych osobowych za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: sushi@kyokai.pl lub pisemnie na adres Firma KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk, ul. Wojskowa 4, 60-792 Poznań.

Każdy Użytkownik może także w każdym czasie cofnąć zgodę na otrzymywanie od firmy KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk z siedzibą w Poznaniu newslettera. W takim przypadku, należy skontaktować się z firmą KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk z siedzibą w Poznaniu w celu poinformowania o cofnięciu zgody na otrzymywanie newslettera. Cofnięcie zgody może nastąpić pisemnie poprzez wysłanie stosownego oświadczenie na adres Firma KYOKAI Sushi Bar Anna Walczyk, ul. Wojskowa 4, 60-792 Poznań,  lub drogą elektroniczną pod adresem: sushi@kyokai.pl.

3. INNE DANE

Witryna może gromadzić inne dane niż dane osobowe, które pobierane są w sposób automatyczny – np. logi serwera (adres IP, domena). Dane te przechowywane są przez czas nieokreślony i wykorzystywane są do generowania statystyk pomocnych w administrowaniu witryną. Podsumowania te mają charakter zbiorczy i nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające witrynę. Logi nie są ujawniane osobom niezwiązanym z zarządzaniem witryną.